Τρόποι αποστολής

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας με τους παρακάτω τρόπους:

1. Παραδίδουμε τα προϊόντα του Paragliding-Crete μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών:

  • ACS Courier
  • ΙΜΕΚ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Α. Χρόνος παράδοσης

Παραδόσεις προϊόντων στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις προϊόντων γίνονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών/μεταφορικές αναλαμβάνουν να παραδώσουν τις παραγγελίες σας εντός των συνήθων χρόνων παράδοσης της κάθε εταιρείας, οι οποίοι μπορεί να διαφέρουν όταν συντρέχουν εξωγενείς (απεργίες, καιρικά φαινόμενα, πανδημίες κλπ) ή πρόκειται για δυσπρόσιτες περιοχές. Από την παράδοση των Προϊόντων προς αποστολή, στη συνεργαζόμενη εταιρεία, το Paragliding-Crete δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των Προϊόντων στον πελάτη. 

Β. Χρεώσεις παραδόσεων

Για το κόστος παράδοσης των προϊόντων μας θα ενημερώνεστε κατά τη διαδικασία του Checkout.

Οι χρεώσεις των παραδόσεων ενδέχεται να διαφοροποιηθούν κατά την τιμολογιακή πολιτική της συνεργαζόμενης εταιρείας μεταφορών, με την επιφύλαξη επιβεβαιωμένων παραγγελιών.

Για αποστολές που δεν παραλαμβάνονται, λόγω αναιτιολόγητης άρνησης παραλαβής από εσάς και επιστρέφουν στο e-shop μας ενδέχεται να χρεωθείτε με πρόσθετα έξοδα μεταφοράς.

2. Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα Paragliding-Crete

Παρακαλούμε να προσέρχεσθε στο κατάστημά μας (οδός Νικηφόρου Φωκά, αριθ. 20, Τ.Κ. 73100 – Χανιά Κρήτη), αφού πρώτα ενημερωθείτε μέσω e-mail ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται με τον κωδικό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας κατά τις ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματος.

Παραγγελίες που δεν παραλαμβάνονται εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, από την ενημέρωσή σας, ακυρώνονται.

×