image

Αλεξιπτωτο Πλαγιας Κρητη Power Fly Team

Το αλεξίπτωτο πλαγιάς αποτελεί την νεώτερη και απλούστερη μορφή ατομικής ανεμοπορίας. Είναι η ανεμοπορία τσέπης. Χρειάζεται ένα σακίδιο μικρού βάρους και μια πλαγιά βουνού για την απογείωσή μας για να βρεθούμε στον αέρα, εκπληρώνοντας το όνειρο του Ίκαρου.
Αγγλικα
image

Καλως Ηλθατε Power Fly Team

Ο Γιώργος Κισσανάκης, ιδρυτικό μέλος του "Power Fly Team" διακρίνεται για την εμπειρία του με βάση τις ώρες των πτήσεων που έχει πραγματοποιήσει αλλά και την τεχνογνωσία του σε θέματα μηχανικής σε ότι αφορά τα παραμοτέρ.

οι υπηρεσιες μας

Πετάξτε μαζί μας ως επιβάτης στο διθέσιο αλεξίπτωτο για να νοιώσετε έντονα συναισθήματα χαράς και ελευθερίας.


Διθεσιο Αλεξιπτωτο Πλαγιας

Σας παρέχουμε οτιδήποτε είναι απαραίτητο. Δεν χρειάζεται εκπαίδευση. Αν είναι δυνατόν, κρατάτε μαζί σας παπούτσια στερεού τύπου και ένα αντιανεμικό.

Διθεσια Μηχανοκινητη Πτηση

Πρόκειται για ένα μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς με τροχούς. Είναι ασφαλές και δεν χρειάζεται καμία επαφή με τα πόδια κατά την προσγείωση και απογείωση. Έχει τη δυνατότητα να απογειώνεται από οπουδήποτε. Κάθισε στο αναπαυτικό καροτσάκι και άσε τον πιλότο μας να σε οδηγήσει σε μία μαγευτική διαδρομή πάνω από τις ακτές της Κρήτης!

Ειδικα Αιτηματα

Επειδή δεν μπορείς να περπατήσεις, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πετάξεις! Στην πραγματικότητα, σχεδόν όλοι μπορούν να απολαύσουν αλεξίπτωτο πλαγιάς. Τα άτομα με αναπηρία μπορούν να κάνουν Paraglide με μία ποικιλία από επιλογές. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την καλύτερη λύση.

Πτηση με παιδια

Σήμερα οι κατασκευαστές έχουν στην γκάμα τους αλεξίπτωτα για εφήβους και παιδιά. Η πτήση είναι πάντα υπό την επίβλεψη και παρουσία έμπειρου πιλότου μας. Δεν χρειάζεται κάποια εκπαίδευση απλά κάθεσαι και απολαμβάνεις την πτήση!

Αεροφωτογραφια

Αναλμβάνουμε αεροφωτογραφήσεις κάθε τύπου καθώς και πανοραμική φωτογράφιση 360 μοιρών. Επιπροσθέτως κάνουμε ειδικές τιμές για μεσίτες.

Βιντεοσκοπηση

Επαγγελματική ποιότητα εικόνας και φωτογραφίας, καθώς και ισχυρά χαρακτηριστικά για να βιντεοσκοπήσετε και να μοιραστείτε τον κόσμο σας.

VIP Κράτηση: Σ αυτήν την επιλογή πτήσης αναλόγως το μέρος το οποίο πετάμε μας δίνεται η δυνατότητα να παραμείνουμε για παραπάνω χρόνο στη διαδρομή που πετάμε και να περιηγηθούμε από ψηλά και να δούμε τα πάντα από μεγάλο υψόμετρο. Όλα τα παραπάνω σε συνεννόηση με το πιλότο για την κράτηση σας.


Περιοχες Πτησεων

Δείτε τους διαδραστικούς χάρτες και αναζητήστε τα σημεία όπου μπορείτε να ζήσετε μία εμπειρία πτήσης αλεξίπτωτου πλαγιάς. Όλες οι περιοχές πτήσεων βρίσκονται κοντά σε ακτές.

τελευταια νεα

Ελέγξτε τα τελευταία νέα σχετικά με το αλεξίπτωτο πλαγιάς στην Ελλάδα, με ειδήσεις από όλο τον κόσμο. Πρόγνωση καιρού, κριτικές του TripAdvisor και έκτακτες είδησεις για παραπέντε & αλεξίπτωτο, όπως συμβαίνουν.

Power Fly Team

Στοιχεια Επικοινωνιας

Η Power Fly Team ιδρύθηκε το έτος 2004 από τον Γιώργο Κισσανάκη. Το όνομα περιγράφει με μια λέξη τη δύναμη της ελεύθερης πτήσης και τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τον κόσμο από ψηλά με ασφάλεια.
Παρακαλώ στείλτε μας το αίτημά σας μέσω του e-mail επικοινωνίας για να κλείσετε και να οργανώσετε την Paragliding περιπέτεια σας.

Τοποθεσια: Χανια | Κρητη, Ελλαδα
Κινητο: (+30) 697-5937593
Email: info@paragliding-crete.gr